Værestedet Hyggen

Notice: WP_Scripts::localize er kaldt forkert. Parameteren $l10n skal være en array. For at sende vilkårlige data til scripts, brug i stedet wp_add_inline_script() funktionen. Se venligst Fejlfinding i WordPress for mere information. (denne meddelelse blev tilføjet i version 5.7.0). in /customers/e/b/b/korskaerparken.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5313 Notice: WP_Scripts::localize er kaldt forkert. Parameteren $l10n skal være en array. For at sende vilkårlige data til scripts, brug i stedet wp_add_inline_script() funktionen. Se venligst Fejlfinding i WordPress for mere information. (denne meddelelse blev tilføjet i version 5.7.0). in /customers/e/b/b/korskaerparken.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5313 Notice: WP_Scripts::localize er kaldt forkert. Parameteren $l10n skal være en array. For at sende vilkårlige data til scripts, brug i stedet wp_add_inline_script() funktionen. Se venligst Fejlfinding i WordPress for mere information. (denne meddelelse blev tilføjet i version 5.7.0). in /customers/e/b/b/korskaerparken.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5313

Værestedet holder til i Medborgerhuset,
Multirum 5 og 6,
Ullerupdalvej 13,
7000 Fredericia.

Hyggen er til for ALLE over 18 år. Målet med stedet er, at tilbyde et værested i selve lokalområdet og dermed støtte og hjælpe mennesker til at bryde den sociale isolation.

På værestedet er det muligt at skabe et netværk gennem nye venskaber – på tværs af alder, religion og andre sociale tilhørsforhold.
Værestedet går meget op i begrebet “hygge”, og derfor hygger vi sammen over en kop kaffe og kage.
Hvordan aftenerne skal forløbe, samt hvad der skal ske i værestedet, er brugerne selv med til at bestemme.
Der er ingen konkrete regler for værestedet udover sund fornuft, samt en ordentlig omgangstone.

Værestedet Hyggen er medlem af LVS – Landsforeningen af Væresteder i Danmark – hvilket giver mulighed for at deltage i forskellige arrangementer under LVS.
Værestedet Hyggen er også medlem af IDVI: Idrætsorganisationen Dansk Værestedsidræt.

ÅBNINGSTIDER:
Tirsdage og torsdage kl. 18.00-21.00.

Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe til
Grethe – 60 92 64 61

Brugere af Hyggen kan blive medlem af vores Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/hyggen/

Hyggen deltager også i forskellige projekter, som for eksempel Ren By i 2019.

Logoet øverst på denne side er skabt af Niels Dahl.

Opdateret 26.03.2020