FUI – Fredericias Unikke Idrætsforening

– for dig, der har brug for en hjælpende hånd ind i foreningslivet og aktivitets-fællesskabet, eller for dig, der er psykisk sårbar eller føler dig ensom i hverdagen

Aktiviteterne i idrætsforeningen er særligt for dig, der eksempelvis kæmper med angst, skizofreni, stress, depression, overvægt eller har ensomhed tæt inde på livet på den ene eller den anden måde.
Ønsket er at starte et trygt miljø for aktiviteter, hvor der er mulighed for tilpasset støtte og en håndsrækning ind i fællesskabet og idrætsforeningslivet.
Har du brug for en hjælpende hånd til at blive en del af et aktivitetsfællesskab med fokus på sjov bevægelse, samvær og ”3. halvleg”, kunne vores aktiviteter som bowling, fodbold, badminton, volleyball, gåture og håndbold måske være noget for dig?
Vi vil i fællesskab starte de aktiviteter, som DU er interesseret i! Derfor lytter vi gerne til gode råd og idéer.

Synes du, at det kunne være spændende at være med i udviklingen og driften af vores unikke idrætsforening, kan du få medindflydelse og medbestemmelse. Måske har du idéer til aktiviteter eller arrangementer? Har du brug for en kontaktperson/
støtteperson eller måske en træningshjælper eller noget midt i mellem, hvor du stadig kan være i et frirum, og hvor der er plads til at være sårbar, vil idrætskoordinator Kasper Thorsager gerne kontakte dig via opkald, sms eller på Facebook og aftale nærmere med dig.

BOWLING – idrætsforeningens første aktivitet
Vi afholder bowling hver mandag kl. 13.00-14.00 i Fredericia Idrætscenter.
Første gang er gratis, og derefter kan du købe et klippekort til 50,- med 6 klip (6 aktiviteter). Du kan alternativt betale 100,- den første i måneden og herefter benytte alle vores tilbud helt ind til den sidste dag i måneden.
Ønsker du at vide mere og evt. om mulighederne for transport, kontakt Kasper.

BADMINTON og BORDTENNIS – aktivitetsfællesskab med sving i!
Hver torsdag kl. 12.00-13.00 spiller vi badminton i hal 4. Hver tirsdag er der både bordtennis og badminton om eftermiddagen fra 16-17 i hal 4.
Der vil både være mulighed for træning af de forskellige slag og/eller almindeligt hyggespil. Vi afslutter som regel med et fælles slag “Rundt om nettet”, lidt udstrækning og hyggesnak.

FITNESS – mulighed for træning med tryghed, vejledning og god service
Vi har fået adgang til træningscentret i FICNESS i Fredericia Idrætscenter hver tirsdag kl. 11.00-13.00 og hver fredag kl. 12.00-14.00. Mød op og meld dig til på Idræt i dagtimernes kontor eller kontakt Kasper på telefon, sms eller Facebook, hvis du er interesseret i at komme i gang med at træne i sikre, sjove og trygge rammer i FUI.

GÅTUR – hygge i den friske luft langs vandet og i Fredericia by
Hver tirsdag kl. 13.15-ca. 14.15 mødes vi i Kulturcaféen, Danmarksgade 32, ved siden af Fredericia Bibliotek og går en tur på ca. 1 time afhængig af de fremmødte.
Der er mulighed for kaffe/te og hyggesnak efter gåturen (kaffe/te står vi for).

FODBOLD – indendørs/udendørs og med masser af sjov og sved på panden
Fodbold er hver onsdag og fredag udendørs eller i hal afhængig af vejret kl. 13.00 i Fredericia Idrætscenter, hvor vi mødes i hovedindgangen. Vi træner op til at deltage i OMBOLD-turneringer rundt omkring i Danmark i løbet af året. Du kan også bare deltage for fællesskabets skyld og for at svede og have det sjovt med andre.

Har du gode idéer, ønsker eller spørgsmål til idrætsforeningen og aktiviteter, kan du kontakte
idrætskoordinator
Kasper Thorsager Jørgensen
Tlf. 21165926
Email: kt@iid7000.dk
Facebook: Idrætskoordinator Kasper Thorsager
Derudover har FUI også en Facebook-side: Fredericias Unikke Idrætsforening (FUI)

Opdateret 16.05.2022