NyhederUdemotion

Feriesjov løbet i Korskærparken 2018

Feriesjov løbet 2018 afholdtes i Korskærparken fredag den 15. juni! 

Der var en del børn med løbehjul, andre med rulleskøjter både alm. og indleinere. Der var børn som brugte “apostelens heste”  ( deres egne ben)! Der var virkelig fart over feltet, og som det ses på billederne var de helt små også med, de morede sig på start / mål området sammen med   forældrene.

Løbet startede ved Stendalsparken, gik gennem det nyrenoverede parkområde og ud på Ulleupdalvej, som ved denne lejlighed var spærret midt på gaden og ensrettet for den kørende trafik, og børnene løb på den ene halvdel af vejen.

Nogle af børnene løb den 1.550 km lange distance tre gange, rigtig flot gjort! Når børnene havde løbet den distance de ville var der en medalje til hver og selvfølgelig vand, men også frugt til alle deltagerne, alle der havde lyst til et par farverige solbriller fik også sådan et par. Mandeklubben der havde meldt sig som vagter på hele distancen skal have stor tak for deres deltagelse.

Løbet foregik uden nogen større uheld, et par stykker havde fået en mindre skramme.

 

Tekst og Billeder

PR. gruppen Niels Dahl

Comments are closed.