Nyheder

Politiet besøgte Korskærparken

TRYGHEDSVANDRINGEN 2018
er blot den sidste i rækken af flere årlige møder mellem politiet og afdelingerne.

Det er ikke kun kriminalitet, som politiet skal opklare, men lige så vigtigt er både forebyggelse og borgernes tryghed – også i Korskærparken.

Både politi og afdelingsbestyrelser kunne fortælle om et fantastisk godt boligområde, hvor der faktisk er meget tryghed. De veloplyste fællesområder (altså oplyste om aften/nat) er i høj grad med til at højne trygheden.

Alt er naturligvis ikke rosenrødt, og der er løbende en god dialog mellem politiet, viceværter og afdelingsbestyrelserne. Både dialog og samarbejde er præget af et fortroligt forhold.

For nogen kan det være svært at anmelde noget til politiet. I dag fik vi oplyst, at hvis vi ikke vil/kan anmelde, kan vi tippe politiet på deres hjemmeside. Du skal blot følge anvisningen på politiet hjemmeside, som du finder ved et klikke HER.

korskaerparken.dk vil tage nogle af emner op fra dagens møde som selvstændige artikler. Har du spørgsmål eller oplevelser, som du vil fortælle om, kan du ringe til Steen på 31 90 42 12 eller mail info@korskaerparken.dk

Niels Dahl var naturligvis på pletten med sit kamera.