Nyheder

Hash og andre stoffer skaber utryghed

NEJ TAK til stoffer

Der var enighed mellem afdelingsbestyrelserne og politiet på et møde den 19/3-2018 om, at både indtagelse og salg af stoffer skaber utryghed hvor det foregår. Det er miljøet og adfærden der virker utryg, og også at mennesker vi ikke kender kommer ind i vores boligområde – ofte i flotte og dyre biler.

Politiet har et godt kendskab til stofmiljøet, og fik yderligere informationer på mødet med afdelingsbestyrelserne.

Det blev understreget, at anmeldelser gerne skal kunne dokumenteres med evt. fotos eller nummer på nummerplader. Han man ikke mod til en almindelig anmeldelse, kan politiet tippes anonymt ved at klikke HER.

De unges gademedarbejder, politiet og afdelingsbestyrelserne vil forsat arbejde sammen om et højt informationsniveau, og der var enighed om, at relevante medarbejdere skal have adgang til kælderene.

 

Comments are closed.