Nyheder

Foredrag med Andreas Kamm 31/1-2018

Dansk Flygtningehjælps Frivilliggruppe i Fredericia og Røde Kors, Fredericia har inviteret tidligere generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm til at komme og holde et foredrag, ”Når verden flytter sig”.

Foredraget finder sted i

Seniorhuset I.P. Schmidts Gård, Vendersgade 4 i Fredericia
onsdag den 31. januar 2018, kl. 19.00 – 21.00.

Foredraget er et led i vor hvervekampagne med at finde frivillige danske familier/personer, der vil matches med de flygtninge, der ønsker at lære en dansk familie at kende. Samtidig vil der være mulighed for at få et bedre kendskab til integrationsproblematikken i Danmark – både for dem, der vil være frivillig, men også for dem, der er i et integrationsforløb.

Kunne du tænke dig at blive frivillig netværksfamilie eller blot høre foredraget, er du velkommen. Foredraget er gratis for dig, og der vil blive serveret en kop kaffe og et stykke kage.

Tilmelding er ikke nødvendig.