Nyheder

Foredrag: Karolina Dam fortæller om sin søn, som hun mistede i hellig krig!

Onsdag den 15. november holdes der et personligt og vedkommende foredrag i Medborgerhuset

Du kan denne aften høre Karolina Dam fortælle sin personlige beretning om, at miste sin søn i hellig krig i Syrien.

”Karolina mistede sin søn 26. december 2014 og har siden kæmpet for at forstå, hvad der gik galt. Han er angiveligt dræbt i Kobane/Syrien under et koalitions angreb.
Hun har oprettet organisationen Sons and Daughters of the World for at bekæmpe radikalisering og for at sætte fokus på de mange problemstillinger, der er forbundet med det. I sit netværk af forældre forsøger hun at skabe rum, ro, kærlighed og forståelse for de efterladte. Hun forsøger at dække de mange forskellige behov der er hos forældre og søskende som eks. kan være sorg, støtte og oplysninger til antiradikaliserings enheder, oplysninger i forbindelse med myndigheder, advokat og oplysninger om de faktiske hændelser i Syrien/Irak. Lukas havde diagnosen Aspergers og ADD, ligesom 40% af de unge fra norden, som er taget til Syrien/Irak. Karolina arbejder for at få italesat forskellige vinkler således, at vi kan ændre nogle mønstre inden det går helt galt”.

Kom og hør Karolina fortælle, om sine oplevelser, hvor hun bl.a. siger: ”Havde jeg bare vidst, hvad der foregik – så ville min Lukas være i live i dag”.

Af praktiske hensyn, bedes du tilmelder dig pr. mail til ali@boligfa.dk

Her kan du downloade løbeseddel:
Hør en personlig beretning om at miste sin søn i hellig krig