Nyheder

Borgmester på Stoffer!

Thomas Banke, tidligere borgmester i Fredericia var torsdag den 21 september i Korskærparkens Medborgerhus for at holde  foredraget “Borgmester på Stoffer”!

En fyldt sal i Medborgerhuset Korskærparken hvor der var over 70 mennesker samlet, hørte en hudløs ærlig Thomas Banke fortælle sin historie om den forfærdelige tid, hvor han var dybt afhængig af diverce stoffer. Thomas gik frem og tilbage i sin egen historie, fra 19 år’s alderen til nutid og tilbage! Thomas fortalte sin levneds beskrivelse så levende at man billedmæsigt  kunne se de forfærdelige år for sig! For nogen tid tilbage udgav han også sin bog “Borgmester på Stoffer”

I dag er Thomas Banke fuldstændig clean, og har et virke sammen med en ven hvor de hjælper andre der er i samme situation som Thomas var!

Tekst og billeder Pr. gruppen

Niels Dahl