Nyheder

På tur fra Korskær til Korsbæk!

Onsdag den 24. maj, havde Ella igen samlet en busfuld fra Bankoklubben med påhæng til en forrygende tur til Korsbæk! Det var morsomt at se de gamle ting både de efterlavede men rigtig mange originale ting fra selve serien! Ikke mindst de originale biler. Af andre morsomme indslag var der Lærer andersen på Altanen der skældte ud over larmen, døren der blev låst af Misse! Besøg på Postgaarden hvor vi fik an fantastisk frokost, her blev vi også underholdt af skuespillere der havde taget Korsbækrollerne på sig. Vi mødte Maude, Fru Skjold, Hansen, Iben og Oberst Hackel, ikke at forglemme Tanta Mhøge med høre rør, og naturligvis Misse. Vi fik en en rigtig  super Guidet tur  gennem Lauras køkken op i de Varneske stuer, til Katrines køkken på gården med Grisehandler Oluf Larsen’s “Lokum” med alle billederne!

Tekst og billeder PR. gruppen

Niels Dahl

Vi er meget kede af at man ikke mere kan klikke sig frem til det næste billede, men er nødt til gå tilbage med pilen helt oppe til venstre, og derefter vælge næste billede.  med så mange jeg har med denne gang er det besværligt! Jeg håber alligevel at du vil nyde alle billederne!      Niels