Ikke kategoriseret

No More Crime – Foredrag med Lars

I næste uge har du mulighed for at få en bedre indsigt i, hvad en indsat i et dansk fængsel er, hvordan systemet fungerer og de problemer, der er ved den måde det bliver styret på idag. Lars har selv haft et par smådomme, og endte så med at få 10 års fængsel for handel med narkotika. Det gav ham chancen for at ændre sit liv ved at uddanne sig. Han siger selv, “men da det aldrig skulle have været sket, så kan min historie måske få nogen til at tænke sig om en ekstra gang, for det er nu engang nemmest, at gøre tingene rigtigt første gang!”

Om Lars
Mit navn er Lars Høyer Wolgast og jeg er foredragsholder på fjerde år nu, hvor jeg bl.a. har holdt foredrag i samarbejde med Kriminalforsorgen og SSP i forskellige kommuner.  Det er et foredrag som indeholder Straffesystemets opbygning, “Livet i fængsel” med udgangspunkt i min egen historie og kriminelle “karriere”, og hvordan jeg har formået at vende det til noget positivt efter skaden var sket.

Det er Tirsdag d. 6. maj. kl. 19.00 – 21.00
Ingen tilmeldning – du kommer bare

 kontakt:

Nisanthi Thiyaharajah
nisanthi.t@fredercia.k
tlf.: 60932817